Schitterend gelegen in het Zwarte Woud Aanbod Baiersbronn 450€

Schitterend gelegen in het Zwarte Woud - 450€

Publicatie datum: 12-10-2014 09:49:12 | Naam contactpersson: Mark van der Stelt | Plaats: Baiersbronn | 240 Aantal keren vertoond |

Onze 4-persoons vakantiewoning \"Talblick\" is aan de bosrand gelegen in het rustieke Baiersbronn en bevindt zich onder het dakterras van ons pension met panorama uitzicht. Onze woning is volledig gelijkvloers en u beschikt in totaal over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken met oven en 4 pits kookplaat en een badkamer met ligbad en aparte douche. Om volledige privacy te garanderen beschikt u over een een eigen ingang en een privé balkon. U heeft vanuit uw +/- 75 m ² grote vakantiewoning een uniek uitzicht over de omringende heuvels en het Murgtal. Onze vakantiewoning is alleen per week te boeken van zaterdag tot zaterdag.
Prijzen zijn incl. water ,electriciteit en schoonmaakkosten
Met onze gratis schwarzwaldpluskaart krijgt u toegang tot ruim 80 kostelose activiteiten zowel in de zomer als in de winter !
Handdoeken, keukenlinnen en beddengoed dient u zelf mee te nemen. Wij bieden u ook, tegen betaling, een verse broodjes-service aan waar u gebruik van kunt maken (alleen in het Hoogseizoen).


Contact Mark van der Stelt: Schitterend gelegen in het Zwarte Woud

Telefoon: 07442490045

*

*

*Stuur mij een link om mijn advertenties de organiseren