Vakantiehuizen Bourgogne L'Auberge de Sivignon Aanbod Sivignon 650€

Vakantiehuizen Bourgogne L'Auberge de Sivignon - 650€

Publicatie datum: 22-02-2011 16:22:28 | Naam contactpersson: Hoogenboom | Plaats: Sivignon | 1413 Aantal keren vertoond |

rn

L'Auberge de Sivignon is mooi gelegen in het populaire dorpje Sivignon. Het huis is geschikt voor zeven personen en een baby, maar natuurlijk ook te huren door twee personen.

rn

De besloten tuin biedt u veel privacy en is heel geschikt voor kleine kinderen en loslopende honden. Vanaf het terras voor het huis heeft u uitzicht over de heuvels van de Bourgogne.

rn

Vlakbij vindt u Suin, een uitzichtpunt met uitzicht over een groot deel van het zuiden van de Bourgogne, ook een perfecte plaats voor een wandeling of een picknick.

rn

Het huis is zeer ruim en mooi afgewerkt, voorzien van o.a. wasmachine, tv, CD-speler. Op de begane grond bevindt zich een eetkamer, een zeer ruime woonkamer en een slaapkamer met klapdeuren naar het terras. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers, een ruime overloop waar kinderen heerlijk kunnen spelen en een fraaie badkamer met bad.

rn

Op circa 8 km, vindt u St Bonnet de Joux met bakker, restaurant, supermarkt en wekelijkse markt.

rn

L' Auberge de Sivignon is het vakantiehuis van een Amerikaanse familie, Vakantiehuizen Bourgogne verzorgt namens hen de verhuur voor de periode dat zij er geen gebruik van maken.

rn

L' Auberge de Sivignon is geschikt voor alle leeftijden, huisdieren zijn toegestaan.

rnContact Hoogenboom: Vakantiehuizen Bourgogne L'Auberge de Sivignon

*

*

*Stuur mij een link om mijn advertenties de organiseren