Vakantiehuizen bourgogne Le Vernay Aanbod cherizet 565€

Vakantiehuizen bourgogne Le Vernay - 565€

Publicatie datum: 22-02-2011 16:11:11 | Naam contactpersson: Hoogenboom | Plaats: cherizet | 959 Aantal keren vertoond |

rn

Le Vernay

rn

Aan de rand van bos en weilanden aan het einde van een doodlopende weg en enkele kilometers van het dorpje Cherizet vindt u het geïsoleerd gelegen vakantiehuis Le Vernay. Le Vernay is het ideale vakantiehuis voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het perceel heeft een oppervlakte van enkele hectaren.

rn

Vanuit de woonkamer en vanuit de eetkeuken bereikt u het ruime overdekte terras met mooi uitzicht over de bossen en weilanden.

rn

Het vakantiehuis heeft een eetkeuken met houtkachel, een keuken voorzien van vaatwasser en een woonkamer met houtkachel.

rn

Via een open trap bereikt u vanuit de eetkeuken de eerste verdieping met drie slaapkamers. Een ouderslaapkamer, een tweede slaapkamer met een dubbel bed en een derde slaapkamer met een enkel bed. Eventueel is er een extra bed beschikbaar.

rn

Vanuit de eetkeuken bereikt u de eveneens op de begane grond gelegen badkamer met wastafel, douche en toilet.

rn

In het op enkele kilometers gelegen Salornay sur guy zijn enkele winkels waaronder een bakker te vinden. Ook bevindt u zich hier op de weg naar het befaamde Cluny.

rn

Le Vernay is een van de zes vakantiehuizen van Vakantiehuizen Bourgogne.

rn

Alle informatie kunt u vinden op onze website. Vraag via de mail naar ons website adres.

rnContact Hoogenboom: Vakantiehuizen bourgogne Le Vernay

*

*

*Stuur mij een link om mijn advertenties de organiseren