Weekje Poesta Aanbod fulopjakab 250€

Weekje Poesta - 250€

Publicatie datum: 24-10-2014 16:48:44 | Naam contactpersson: Simon Plomp | Plaats: fulopjakab | 272 Aantal keren vertoond |

Welkom op de poesta!

Bent u op zoek naar een fantastisch vakantieadres? Dan heeft u die gevonden! Het is heerlijk in Hongarije. En zeker in een van onze huizen in het buitengebied van Fülöpjakab. Op een royaal stuk grond van 5000 m2 hebben wij twee huizen die beiden geschikt zijn voor vier personen. De tuin is een ware oase van rust en biedt volop privacy.

Vanuit de tuin stapt u zo het zandpad op. Geweldig om te wandelen en te fietsen. En voor de boodschappen kunt u in Fülöpjakab terecht, dat is ongeveer vier kilometer van de huizen.

Landschappelijk gezien is de omgeving bosrijk met regelmatig open vlaktes. Daarbij is het dunbevolkt. Een paar uurtjes wandelen zonder iemand tegen te komen is eerder regel dan uitzondering.

En dan het weer, dat is ook heerlijk. Hongarije heeft een landklimaat met een relatief lange droge en zonnige zomer en een korte koude winter. De maanden juni, juli en augustus zijn meestal zomers warm (30-35 graden).Contact Simon Plomp: Weekje Poesta

Telefoon: 00316518467

*

*

*Stuur mij een link om mijn advertenties de organiseren